Over mij

Hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website

Ik stel me graag even aan je voor! Ik ben Mariëtte Wijma. Een kleurrijke doener, creatieve denker en een intuïtieve voeler. Ik hou van groei en ontwikkeling. Bij mezelf én bij de ander.

Mijn levensmotto: een dag niet gezongen is een dag niet geleefd! Dit motto deel ik graag met mijn man, zonen en fijne mensen om me heen.

Vlamkracht - Mariëtte Wijma

Als professional focus ik me op energie, respect en vertrouwen. Mijn sterk ontwikkelde sensitiviteit is mijn kracht; het afstemmen op de ander een tweede natuur. Door mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening en het speciaal onderwijs kijk ik verder dan dat wat de buitenkant laat zien. Ik ga voor oprechte verbinding. Graag laat ik jou voelen hoe krachtig je kunt zijn als er een ware verbinding is tussen wat je hoofd denkt, je hart zegt en je lichaam voelt. In contact met je bewuste én onderbewuste. 

Het leven is altijd in beweging, met z’n lichte en donkere kanten . Hoe je daarmee omgaat en wat voor je werkt, verschilt per persoon. Wat we allemaal gemeen hebben: onze ademhaling. Een zuivere basis van kracht, rust en balans. Met de juiste methode is ademen een manier om diepere lagen te raken. Dit kan zorgen voor ontlading van spanning en emoties en geeft ruimte voor nieuwe energie. Samen kijken, horen en voelen we wat jij nodig hebt. Wat je los wilt laten en wat je juist wil versterken. 

Door bewust met je ademhaling bezig te zijn, kan ook jij leren om verbinding te maken, je energie te laten stromen en je rust te herpakken. Terug in jouw kracht om vrijer en lichter te leven. Zodat je vlammetje weer aanwakkert tot een vuur. 

Jouw vuur, vol licht en warmte

Ik hoor je graag !

Vlamkracht - Mariëtte Wijma