1 op 1 coaching

Jouw innerlijke groei

In de coaching staan de thema’s centraal waarin jij wilt groeien.

Wat is je verlangen?
Wat ervaar je nu?
Wat staat je in de weg? 

We gaan op onderzoek uit. Iedere sessie zullen we een intentie vormen en deze meenemen in de ademhaling. Ik gebruik hiervoor verschillende methodes, o.a:  lichaamswerk,  familieopstellingen, NLP  en het coachmodel van de innerlijke familie.

Steeds kom je op een diepere laag in jezelf en krijg je meer zicht op gedachten en patronen die jou beperken om in je kracht te staan en voluit te leven . De ademhaling brengt je in verbinding met je lichaam en met de plaatsen waar je energie stagneert. Het brengt je in contact met (oude) emoties of spanning die je nog vasthoudt. In de sessies ga je weer voelen, verbinding maken tussen hoofd, hart en ziel.  Je  ervaart ontlading, ontspanning en van daaruit ontstaat er weer ruimte en  helderheid. En wat zo mooi is:  doordat je zelf je adem verruimt wordt het ook echt iets van jou. Je realiseert een blijvende, krachtige verandering in jezelf!

'Don’t you know yet? It’s your light that lights the world!'

Rumi

Hoe werkt het ?

Onze eerste kennismaking is via telefoon/videobellen . We wisselen uit over waarom je gecoacht wil worden en ik vertel wat ik je te bieden heb. Wanneer het voor beiden goed voelt maken we een afspraak voor een sessie.

Elke sessie bestaat uit :

Het vormen van een intentie, de focus.

Dat wat bekrachtigt, losgelaten of gezien mag worden op dat moment. Hierin is jouw verhaal leidend. Wie ben je , wat heeft je gevormd tot nu toe, wat zit je in de weg, wat mag je nog verwerken. Je hoofd gaat meer begrijpen waarom je doet wat je doet. En wat je nu nodig hebt . Die focus nemen we mee in de ademsessie.

Het ademen

Ik begeleid je in het harmoniserend ademen. Ik ondersteun je met woorden en aanraking om in het juiste ademritme te komen. Tijdens het ademen zal ik op de plaatsen waar de energie stagneert lichte druk uitoefenen  ( acupressuur) om de energie te helpen los te komen.

Wanneer het actieve ademen afgerond is ,volgt het ontspannings gedeelte. Daarin krijgt je lichaam de ruimte om de processen die  geactiveerd zijn tijdens het ademen te integreren.

Aan het einde wisselen we uit over wat we ervaren hebben tijdens de sessie. Ik geef je terug wat ik heb gevoeld en gezien heb  in jouw lichaam en ademritme. Aan de hand hiervan krijg je oefeningen /tools mee voor thuis.

We bepalen samen wat het vervolg is.

Uit ervaring blijkt dat er meerdere sessies (minimaal 4) nodig zijn om tot een blijvende verandering te komen. Échte verandering heeft nu eenmaal tijd nodig.

Vlamkracht - 1 op 1 coaching

Ervaringen van klanten

‘Zo fijn om te ervaren wat ademhaling los maakt en wat voor ruimte en inzichten het me geeft!   Ik kan mijn ademhaling beter inzetten in stressvolle situaties, waardoor ik meer vertrouwen en zelfverzekerdheid voel in mijzelf ’

Wendy

‘Mariette is vol aandacht en compassie, inlevend, ruimte latend voor wat zich aandient. Haar begeleiding is puur en liefdevol. Het heeft me letterlijk ruimte gegeven. Mijn onbewuste delen zijn geraakt en in beweging. Dit weet ik diep van binnen. Een prachtige reis heb ik gemaakt!’

Sonja

‘Door een Burn out/ Hernia lag ik letterlijk helemaal stil. Ik probeerde vooral met mijn hoofd oplossingen te bedenken, waardoor ik  alleen maar vaster kwam te zitten.  In de coaching kwam ik meer uit mijn hoofd.. Het bracht me terug naar mijn basisgevoelens. Het gaf me  helderheid over mijn (familie) patronen en hoe ik mezelf eigenlijk ‘vast’zette. Mariëtte heeft me geleerd om zachter naar mezelf te kijken en meer te vertrouwen op mijn gevoel. Het heeft me echt een mooier mens gemaakt’ 

Erik